divendres, 28 d’octubre del 2016

ACTIVITAT FABRICANT MENORCADimecres 26 d’octubre vam anar d’excursió a Es Mercadal a visitar un museu d’artesania, ràdios antigues i bicicletes.

Primer vam anar a veure l’exposició d’artesania. Allà vam veure diferents tipus d’artesans (ferrers, sabaters, modistes, joies, pastissers, fusters, mestres d’aixa i picador de pedra) mitjançant una activitat de marcar les eines que necessitaven cada artesà. A més, vam fer el joc de qui és qui, utilitzant els artesans i paraules tabú. Per acabar aquesta primera part vam fer d’artesans, fent una bossa, una braçalet i un anell.

A continuació vam anar a berenar i descansar una estona.

Després vam continuar la visita veient l’exposició de bicicletes, on un senyor (Arturo Sintes) que va ser campió de competició ciclista en carretera, ens va explicar tot el relacionat amb el món ciclista. Ens va cridar molt l’atenció que hi havia bicicletes molt antigues que semblaven actuals.
Per finalitzar vam anar a veure les ràdios antigues, on també hi havia un senyor que ens va explicar moltes coses interessants sobre elles. Ens va sorprendre molt la central telefònica i les ràdios que va encomanar en Hitler, per a que els seus súbdits només poguessin escolar-li a ell i no la propaganda dels altres països.

Ens va agradar molt.


Noa, Andrea, Júlia, Rebeca, Gràcia, Pablo B., Pablo S., Alejandro, Jeffrey, Max, Lesly i Jose Luis (5èA)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada